Coşkun SERTKAYA - Okul Müdürü

Elazığ´ın Kovancılar ilçesinde 1970 yılında doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Kovancılar ilçesinde tamamladım. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1994 yılında mezun oldum.23.01.2020 Tarihinde Fırat Üniversitesi Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans yaptım.1994 yılında Erzurum İli Horasan ilçesi Kantarkaya Köyü İlkokuluna müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak göreve başladım. 1996 yılında Elazığ ili Kovancılar ilçesi Mimar Sinan Pansiyonlu İlköğretim okuluna sınıf öğretmeni olarak atandım. 1999 yılında Kovancılar ilçesi Eti Holding İlköğretim okulunda müdür yardımcısı, 2004 yılında Kovancılar Halk Eğitim Merkezinde müdür yardımcısı, 2010 yılında ise Kovancılar İlköğretim okulunda müdür olarak görevlerimi yürüttüm. 29/09/2014 tarihinde Elazığ /Merkez / Hankendi, Şehit Eyüp Emre  Kan İlkokuluna müdür olarak görevlendirildim.28/07/2023 Tarihinde Elazığ Merkez Şehit Öğretmen Nadir Ozan İlkokulu’na okul müdürü  olarak  atandım Halen bu görevi yürütmekteyim. İzcilik faaliyetleri ve geleneksel çocuk oyunları ile ilgilenmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.